VOŇAVÁ MALIČKOST, KTERÁ POTĚŠÍ KAŽDOU ŽENU

Nečekané překvapení i dárky k významným svátkům potěší každou dámu. Velmi populární jsou momentálně esenciální oleje, které se vyznačují blahodárným vlivem na lidský organismus. Esenciální oleje pocházejí z rostlin a plodů. Kromě krásné vůně v nich můžeme objevit i biologicky aktivní látky. Dnes už existují i esenciální oleje na imunitu, jejichž cílem je podpořit přirozenou obranyschopnost organismu. Toužíte potěšit svoji milovanou a nevíte jak na to? Možná se správná odpověď ukrývá právě ve voňavé maličkosti, která potěší každou ženu. Dnes vám poradíme, jak postupovat při výběru a na co se vyplatí zaměřit.

esencialne oleje golds

Esenciální oleje do difuzéru – příjemná vůně i zvlhčování vzduchu v jednom

Přírodní esenciální oleje našly v elektrickém aroma difuzéru rovnocenného partnera, se kterým mohou spojit svoje síly. Elektrický aroma difuzér poskytuje při používání krásnou vůni a zároveň efektivní zvlhčování vzduchu, které prospívá pokožce i dýchací soustavě. Tímto způsobem je dokonce možné snížit prašnost ve vašem domově a ulevit tak od záchvatů suchého a dráždivého kašle.

Vonné oleje jsou dnes dostupné v mnoha provedeních – od jednoduchých a notoricky známých olejů v podobě levandulového oleje, který skvěle působí na nervovou soustavu, uklidňuje a utišuje, až po směsi odrážející aktuální náladu a preference. Oleje dokážou kromě čichových receptorů stimulovat i chuťové receptory a vyvolat příjemnou chuť vanilky nebo máty.

Oleje, které dokážou podpořit naše zdraví

Používání éterických a vonných olejů má za sebou bohatou tradici. Už stovky let se používaly v lidovém léčitelství. Levandule je známá pro svoje uklidňující účinky a levandulový olej se doporučuje používat především v ložnici. Jemná vůně levandule vám dokáže dopřát příjemný spánek. Borovicový olej je zase vyhledávaný díky svým účinkům na dýchací cesty. Dokonce se řadí i mezi esenciální oleje na imunitu. V pracovně zase doporučujeme používat vonné oleje z citrusů, které dokážou podpořit soustředění a zlepšit pracovní výkon.

Vsaďte vždy na kvalitní esenciální oleje

Při výběru esenciálních olejů do aroma difuzéru vsaďte především na kvalitní produkty, které dokážou zajistit blahodárný účinek na váš organismus. Dámy se potěší i směsmi esenciálních olejů, které do interiéru přinesou vůni exotických květin nebo čerstvě upečeného vanilkového koláčku s ořechy. Moderní difuzéry kromě vůně a zvlhčování vzduchu vynikají i krásně propracovaným designem. Stanou se zajímavým interiérovým doplňkem, který však dokáže plnit i užitečnou funkci. Vonné oleje do aroma difuzéru můžete pro svoji něžnější polovičku vybírat ze široké nabídky různých druhů. Vždy můžete zvolit éterický olej, který je vhodný pro dané období.